top of page
  • Forfatters billedeAllberte Sofia Dalgaard

Hvorfor jeg går i bare tæer...


29. SEPTEMBER 2015


… Jeg ELSKER at gå i bare tæer – hele året. Ude og inde. Indenfor går jeg i bare tæer hele året rundt. Med undtagelse af meget kolde dage. Udenfor går jeg hver dag ud i haven med bare tæer, også selvom det er koldt, så er det måske bare et par sekunder.


Jeg har ærligt altid tænkt, at det bare var en af mine små særheder Men nu har jeg fundet ud af, at der findes en helt enkel forklaring.


Jeg får en bedre jordforbindelse, som skaber ro i mit nervesystem og jeg masserer naturligt mine fødder. Altså lidt som akupressur eller zoneterapi. Det bedste er at gå udenfor og på ujævnt terræn. Sand og jord med småsten er genialt. Men alt har effekt. Så det er bare med at komme ud og lufte tæerne og mærke hvordan du naturligt og ganske gratis skaber mere balance i dit nervesystem

62 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page