"Alberte lavede en behandling på vores dreng på 3,5 mdr. Vilfred ville ikke sidde i autostol eller ligge på maven. Efter en behandling falder Vilfred nu i søvn i autostolen, og vil ligge på maven væsentlig mere end før ! Hvor er det fantastisk. tak, tak tak."

Christina Linnet

"Jeg havde Allberte forbi for at kigge på min datter på 1 år, da hun sov rigtig dårligt og vågnede kl 04:30 om natten og troede det var morgen. Efter én behandling for stivhed i nakke og låst/skævt bækken sover vi nu til min. kl 6 hver morgen. Kan varmt anbefale."

Tina Stenshøj

"At få behandlinger hos Allberte, er absolut den bedste gave du kan give dig selv. Allberte er hammer dygtig til sit fag, hun er empatisk og nærværende. Jeg ELSKER at ligge mig på briksen, for jeg er så tryg og jeg har det fantastisk efterfølgende. Jeg har nu været i et længere forløb hos hende, og har virkelig rykket mig meget på min rejse, og det kan jeg ikke takke hende nok for. Allberte får mine varmeste anbefalinger! Uanset hvad du måtte døje med, så er hun virkelig et besøg værd. Hun er intet mindre end fantastisk."

Mia Lysdahl Fischer

"Har uro i benene, nakkespændinger, allergi og søvnproblemer og efter en behandling hos Alberte får kroppen en indre ro, bliver afslappet, sover som en sten og kan bevæge sig ubesværet 🖒 Det er som kroppen er født på ny. Det kan anbefales med risiko for at blive vanedannende."

Kirsten Winther Hansen

“Jeg er heldig fordi, jeg har fået behandliger hos Allberte Sofia Dalgaard. Jeg har det sidste 3/4 år haft ondt i min ryg/lænd og fik mange behandlinger hos en fysioterapeut, uden særlig god effekt. Efter én behandling hos Allberte blev jeg smertefri, jeg kunne næste ikke tro på det, men jeg blev smertefri. Jeg har yderliger fået 2 behandlinger, fordi jeg lige havde en smule ondt.”

Anne Beneé Hansen

Maya Muse Rahr.jpg

"Allberte er en sjælden kombination af dyb intuitiv og fagligt dygtig behandler.


Man føler sig 100% tryg i hendes blide omsorgsfulde hænder, uanset hvor dybe emner der bliver behandlet.

 

Hos Allberte bliver man mødt, set og favnet kærligt og konstruktivt.

 

Jeg giver derfor Allberte mine allerbedste anbefalinger."

Maya Muse Rahr

151530868_10158996945148389_403162855792

"Sund i krop og sjæl" er oprigtigt den følelse man får, når man har haft besøg af søde Allberte. Hun har behandlet mine 2 drenge flere gange, for låst nakke, bækken og ryg. Hermed også behandlet psykiske belastninger hos mig.

 

Allberte er altid et positivt og givende menneske, som jeg altid har nydt at have i mit hjem. Hendes personlighed og profession er uløseligt forbundet, hvilket giver en unik og hel speciel oplevelse og behandling, som man ikke finder hos andre behandlere. Mine varmeste anbefalinger er hos Allberte.

- Brockdorff