top of page
Gitte Bronee.jpg

"Jeg var søvnløs (de sidste 20 år) og prøvede at overleve. Jeg mistede livslysten.

 

En gammel bekendt anbefalede Allberte, da hun havde fået så god hjælp til hendes udfordringer - og det er jeg så taknemmelig for. 

 

Den største oplevelse i behandlingerne, var de gange vi gik tilbage i mit liv og arbejdede med de traumer, der dukkede op - og som viste sig at have forbindelse med min søvnløshed.

 

Da vi forløste de traumer, forstod jeg virkelig, hvorfor jeg havde været så slidt.

 

Jeg har fået det så meget bedre. Jeg sover hver nat. Jeg har fået mit liv tilbage. Det er et mirakel, at jeg kom i behandling hos Allberte.

 

Allberte er ekstremt dygtig og velforberedt. Jeg har allerede anbefalet Allbertes behandlinger til mine jævnaldrende veninder og min familie."

Gitte Bronee

Hanne Kragkær.jpg

“Jeg havde mange symptomer på amalgam forgiftning og uforløste følelser/traumer i forhold til at træde mere frem med mit potentiale. Det holdt mig tilbage og gjorde mig trist.

 

De 3 STØRSTE og mest POSITIVE resultater, jeg har opnået i forløbet har været

1) Fri for kviksølvforgiftning- symptomer

2) Mere klarhed over mit potentiale - lethed og forløsning i kroppen

3) Cordcutting - har givet et afgørende, mindre kompliceret forhold til mine forældre

 

Jeg tager nu konkrete skridt for at skabe mit nye (arbejds) liv på en meget lettere måde - med mindre frygt. Hvilket er mega meningsfyldt for mig hver eneste dag.

 

Kviksølvforgiftning efter fjernelse af gammel amalgam plombe gav mig tinnitus og følelsen af at gå i en osteklokke og oppustet og ondt i maven. ALLE symptomer er væk. Tænk det var efter 1 enkelt online session på 30-40 min.

Kom afsted! Behandling hos Allberte er blid, venlig og giver resultater.

 

Måske ikke på den måde du kender, men lad dig ikke skræmme . Det er så blidt for kroppen, fordi du arbejder med energien.

 

Jeg er positivt overrasket over, hvor effektfuldt og samtidig mildt det er for kroppen at forløse selv gamle traumer/følelser, der sidder godt fast.

 

Virkelig positiv over hvor meget det rykker efter selv 1 behandling.

 

Allbertes smilende energi er smittende og varm, hvilket gør at jeg virkelig føler mig velkommen.“

 

Hanne Kragkær

Mette Christensen.jpg

"Jeg har nu gået ved Allberte i 7 måneder. Og jeg har aldrig følt mig så levende som nu. Hver gang jeg kører afsted fra hende, føler jeg mig fyldt op med energi og som et nyt menneske.

Da jeg første gang kom til Allberte, var hele mit nervesystem overbelastet og jeg havde en ekstrem uro i kroppen. Jeg levede ikke, dagene fløj afsted og alle mine energier blev brugt på "nytteløse" ting. Jeg overlevede dagene og følte mig fortabt, havde ondt allevegne og var træt, træt, træt..."

Allberte tog imod mig med åbne arme, som kun hun kan gøre. Hendes varme sind, omsorg og oprigtige interesse i mig og hvordan jeg har det, har langsomt og sikkert ført mig i en retning, hvor jeg har lært så meget om mig selv.

 

Det er okay at være sensitiv, man skal bare lære at passe på sig selv. Jeg har lært vippetesten, støvsugeoprul og sætninger som hjælper mig til at passe på mig selv.

For hver dag der går, bliver jeg klogere på mig selv. Især efter at jeg har fået lagt mit horoskop af hende. Pludselig er der så mange ting, der falder på plads. Og jeg finder jævnligt papirerne frem og læser dem. Hver gang bliver jeg opmærksom på noget nyt. Noget jeg skal være bevidst om eller arbejde med.

Ved at det er en livslang proces, men hvor er jeg glad for at jeg har Allberte med på min vej. Tusind tak for dig, kære Allberte.

Mette Christensen 

"At få behandlinger hos Allberte, er absolut den bedste gave du kan give dig selv. Allberte er hammer dygtig til sit fag, hun er empatisk og nærværende. Jeg ELSKER at ligge mig på briksen, for jeg er så tryg og jeg har det fantastisk efterfølgende. Jeg har nu været i et længere forløb hos hende, og har virkelig rykket mig meget på min rejse, og det kan jeg ikke takke hende nok for. Allberte får mine varmeste anbefalinger! Uanset hvad du måtte døje med, så er hun virkelig et besøg værd. Hun er intet mindre end fantastisk."

Mia Lysdahl Fischer

Vibeke Nielsen

Kære Allberte

Tusind tak for e-bogen "Særligt Sensitiv?".

Det var balsam for sjælen at læse den.

Mødet med dig har været et vendepunkt i mit liv.

 

Kærlig hilsen Vibeke Nielsen

"Jeg havde Allberte forbi for at kigge på min datter på 1 år, da hun sov rigtig dårligt og vågnede kl 04:30 om natten og troede det var morgen. Efter én behandling for stivhed i nakke og låst/skævt bækken sover vi nu til min. kl 6 hver morgen. Kan varmt anbefale."

Tina Stenshøj

151530868_10158996945148389_403162855792

"Sund i krop og sjæl" er oprigtigt den følelse man får, når man har haft besøg af søde Allberte. Hun har behandlet mine 2 drenge flere gange, for låst nakke, bækken og ryg. Hermed også behandlet psykiske belastninger hos mig.

 

Allberte er altid et positivt og givende menneske, som jeg altid har nydt at have i mit hjem. Hendes personlighed og profession er uløseligt forbundet, hvilket giver en unik og hel speciel oplevelse og behandling, som man ikke finder hos andre behandlere. Mine varmeste anbefalinger er hos Allberte.

- Brockdorff

Maya Muse Rahr.jpg

"Allberte er en sjælden kombination af dyb intuitiv og fagligt dygtig behandler.


Man føler sig 100% tryg i hendes blide omsorgsfulde hænder, uanset hvor dybe emner der bliver behandlet.

 

Hos Allberte bliver man mødt, set og favnet kærligt og konstruktivt.

 

Jeg giver derfor Allberte mine allerbedste anbefalinger."

Maya Muse Rahr

 "Alberte lavede en behandling på vores dreng på 3,5 mdr. Vilfred ville ikke sidde i autostol eller ligge på maven. Efter en behandling falder Vilfred nu i søvn i autostolen, og vil ligge på maven væsentlig mere end før ! Hvor er det fantastisk. tak, tak tak."

Christina Linnet

"Har uro i benene, nakkespændinger, allergi og søvnproblemer og efter en behandling hos Alberte får kroppen en indre ro, bliver afslappet, sover som en sten og kan bevæge sig ubesværet 🖒 Det er som kroppen er født på ny. Det kan anbefales med risiko for at blive vanedannende."

Kirsten Winther Hansen

“Jeg er heldig fordi, jeg har fået behandliger hos Allberte Sofia Dalgaard. Jeg har det sidste 3/4 år haft ondt i min ryg/lænd og fik mange behandlinger hos en fysioterapeut, uden særlig god effekt. Efter én behandling hos Allberte blev jeg smertefri, jeg kunne næste ikke tro på det, men jeg blev smertefri. Jeg har yderliger fået 2 behandlinger, fordi jeg lige havde en smule ondt.”

Anne Beneé Hansen

bottom of page