top of page
KINERGETICS (Kinesiologi og Reiki healing)

Kinergetics er den nyeste uddannelse, jeg har taget. Den bygger på mange måder ovenpå det, jeg kunne og overgår samtidig mine vildeste fantasier om, hvilke behandlinger, jeg nu kan udføre.

Via muskeltest spørger jeg kroppen, hvad den præcis har behov for, hvor meget, hvor længe, om der er noget, der ligger undertrykt og blokerer for behandlingen.

Kinergetics er et skatkammer af muligheder for at heale og balancere kroppen. 

De bedste erfaringer til dato har jeg med

 

Traumebehandling af både kendte og undertrykte/ukendte traumer (som vi finder frem til ved aldersregression).

Synskorrektion

Oprydning af gamle sabotageprogrammer / overbevisninger, der forhindrer os I at komme videre i vores liv.

Fasciefrigørelse - dyb muskelafspænding

udrensning af tungmetaller - candida og kviksølv

samt mikroorganismer

Hjernehydrering af Parkinson og Sclerosepatienter 

Styrkelse af dine elektrolytter og vitamin-og mineralbalance

Smerter som er vanskelige at nå med fx massage - fx knæsmerter og smertefuld knude omkring nyrerne (som klienten oplevede som koliksmerter og en krop, der spjættede ved hvert smerteattack).

 

 

Hvad er et traume?

Oversigt over mulige traumer

- der findes langt flere.

 

Frygt/ skræk

Mobning/ vold

Husbrand

Nær druknedød

Mareridt

Fobier

Voldtægt/ seksuelle overgreb

Vaccination

Vidne til død/skrækkelig ulykke/mord/vold

mm.

Følelsesmæssig/ Mental

Fødsel

Fødsel af søskende

Skoleskift

Første skoledag

Venskab, der går i stykker

Indlæringsproblemer

Livstruende sygdom hos eller tab af:

-barn

-kollega

-familiemedlem

-ven

-bedsteforældre

-kæledyr

-ægtefælle

Ensomhed

Miste anerkendels fra omgangskredsen

Skilsmisse

Arbejdsløshed

Selvmordstanker

Holde tale

mm.

Krænkelser 

Fysiske

Ulykke

Fødsel

Knoglebrud

Forbrænding/ solskoldning

Hjernerystelse

Tandlægearbejde - bøjler, rodbehandlinger mm.

Faldulykke

Operation

Ar

mm.

KRANIO-SAKRAL-TERAPI (KST)

KST er den behandling, der virkelig kan skabe flow mellem krop og sjæl.

KST skaber kontakt til centralnervesystemet og den store vagusnerve, der konstant sender beskeder mellem vores hoved og tarmsystem. Vagusnerven har enorm betydning for vores helbred.  

 

KST var den behandligsform, der i den grad rykkede mig ud af depressionens negative spiral og hjalp mig til at få angsten under kontrol.

 

KST er en blid, dybdegående behandling, som påvirker kroppen til selvhelbredelse. Jeg er uddannet til både at behandle voksne og børn.

BABYBEHANDLING

Jeg er vild med babyer. Har selv en 1-årig, som jeg har behandlet for ubalance i nyrerne, torticollis, dårlig søvn, fordøjelsesbesvær og smerter ved tandfrembrud.

Jeg er uddannet babyterapeut ved Dansk akademi for kropsterapi og hos babyeksperten Katrine Birk. De fleste babyer får 1-2 behandlinger og så er problemet løst. Behandlingen består af samtale om barnet, behandling af baby, evt. behandling af mor(hvis der er behov fx nakke- og bækkensmerter eller stresset nervesystem) samt instruktion i hvad i selv kan gøre.

Jeg kører ud i Beder-Malling og omegn og prioriterer hjemmebehandlinger, hvor din baby er hjemme i vante og trygge omgivelser. Det vigtigste for mig er, at din baby er tryg og har tillid til mig, så jeg giver mig altid god tid. 

RESET (KÆBESPÆNDINGER)

Ny banebrydende behandling af kæbespændinger - blid, men dybdegående og effektiv behandling.

Vi ved at 90% af alle informationer fra hjernen til kroppen går gennem kæbemusklerne. Den mindste kæbespænding kan have stor betydning for vores velbefindende. Behandlingen er ekstremt afslappende og skaber balance i skelettet, musklerne, nervesystemet, meridianbanerne og sætter gang i en udrensning af giftstoffer.

For optimalt udbytte anbefaler jeg to sessioner med RESET, men du vil allerede kunne mærke tydelig forskel efter 1 behandling. 

Så lider du af kæbespændinger, kronisk træthed, hovedpine, migræne, fordøjelsesproblemer, tinnitus, bækken- og lændesmerter eller nakkesmerter, så vil en RESET-behandling kunne hjælpe dig.

ORGANMASSAGE

Organmassage er det nye sort.

Her er vi virkelig inde at arbejde med de dybe følelser. Det er her, du får spyttet alle de kameler ud, du har måttet sluge gennem tiden. Du får åbnet op og givet slip på gamle traumer og gamle overbevisninger.

 

Organmassage kan også hjælpe dig med at trække vejret dybere, øge din fertilitet, styrke din bækkenbund, holdningskorrigere og meget mere.

Det er en meget dyb behandling, som jeg har stor respekt for. 

ØREAKUPUNKTUR

Jeg benytter mig af øreakupunktur (den franske Auricoloterapi) som et supplement i mine behandlinger. 

Øret er et atlas over kroppen. Jeg har indtil videre oplevet gode resultater i forhold til smertelindring og psykiske ubalancer, men også i forhold til for højt eller lavt blodtryk. Der er mange muligheder for at give behandlingen et ekstra boost i form af en lille nål(som bliver siddende, indtil den selv falder ud) eller en lille kugle(hvis du har nåleskræk).

 

Med mit Agiscop finder jeg de præcise punkter.  

BINDEVÆVSMASSAGE

Bindevævsmassage sætter fut i blodcirkulationen, styrker immunforsvaret og udrenser ophobede affaldsstoffer.

 

Bindevævet svøber sig omkring dine muskler, knogler og organer og giver dig den form, du har som menneske. De affaldsstoffer, som dine muskler har brugt sendes ud i bindevævet, hvorfra det skal ud i kroppen. Fungerer denne udrensning ikke optimalt, så ophober du affaldsstoffer i bindevævet.

Det kan give dig

  • appelsinhud

  • Buler og hævede ben

  • Blå mærker af nærmest ingenting

  • Uren hud

  • Fordøjelsesproblemer

  • Hovedpine

  • Mormorarme eller rødspættede store arme

  • Smerter ved tryk

  • og meget andet 

Efter en bindevævsmassage vil du føle dig lettere, da kroppen allerede under behandlingen begynder udrensningen af affaldsstoffer, som betyder at bindevævet slapper af og er mindre udspilet.

VITAMIN-OG MINERALTEST

Vi dansker bruger hvert år over 1 milliard på kosttilskud. De fleste af os er ikke helt sikre på om det lige er zink eller måske b-vitamin, vi mangler. 

Det kan du nu finde ud af. Jeg starter med en afbalancering af hele din krops energibaner, så energien igen kan strømme frit og kroppen bliver bedre i stand til at helbrede sig selv. Er dine energibaner blokeret, så påvirker det hele kroppen.

Efter den smukke afbalancering tester jeg hvilke vitaminer og mineraler, din krop mangler. Du kan herefter tage nøjagtig de tilskud, som din krop har brug for lige nu. Hvis du ønsker det, tester jeg også for fødevareintolerance (fx gluten og laktose).

FYSIURGISK MASSAGE

Trænger du til en dybdegående, smertelindrende og muskelafspændende massage, så er fysiurgisk massage det perfekte valg.

 

Jeg er lægeeksamineret fysiurgisk massør og uddannet i de bedste og mest effektive teknikker af landets førende kropsterapeut Jannie Arvad.

 

Den fysiurgiske massage går ind og smertelindrer, beroliger nervesystemet, øger mængden af serotonin(lykkehormonet) og endorfin(kroppens egen morfin) samt øger blodgennemstrømningen og fjerner ophobede affaldsstoffer. 

HOMØOPATI & BACHS BLOMSTER

Svært ved at finde rundt i junglen af homøopatiske lægemidler, så kan jeg vejlede dig. Jeg vejleder primært i mærkerne Helios, Allergica og Bachs blomstermedicin.

Du får en liste med dig på de homøopatiske lægemidler, der kan støtte dig i din helbredelse og /eller en behandlerflaske med Bachs blomstermedicin, som nøjagtig er tilpasset dit væsen og dine udfordringer.

bottom of page