top of page
  • Forfatters billedeAllberte Sofia Dalgaard

Min underbevidsthed13. MARTS 2015


Jeg vil i dag fortælle om min metode til at omprogrammere min underbevidsthed. Jeg tager en sætning af gangen. Det kan fx være “Jeg er god nok”, “jeg er smuk, som jeg er” eller “jeg er sund i krop og sjæl”. Jeg skriver det på gule sedler (post-it) og hænger dem op på køleskabet, spejlet og natbordet. Hver gang jeg ser sedlen eller kommer i tanke om sætningen, så siger jeg det til mig selv, så mange gange som muligt.


Jeg hjernevasker mig selv I starten af en ny periode med en ny sætning, synes jeg det er fuldstændig latterligt. Ja, hvem f.. tror på, at jeg er god nok? Ikke mig i hvert fald. Du står jo bare og lyver for dig selv. Hvem tror du egentlig, at du prøver at narre… uh ha, ja modstand er der nok af i mit eget sind. Jeg bliver derfor nødt til at være vedholdende.

Fake it until you make it.

Og det virker. Jeg lover det. Det virker på sigt, men du skal blive ved. Og husk nu en sætning af gangen. Ikke noget med at tage fat på alt med det samme. En sætning af gangen. Og glemmer du at sige sætningen højt eller til dig selv. Ja, så er det bare op på hesten igen. Det tager tid at ændre din underbevidsthed, men det er muligt. Jeg er i hvert fald begyndt at tro på, at jeg er god nok. I hvert fald i de fleste tilfælde12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page