top of page
  • Forfatters billedeAllberte Sofia Dalgaard

Vitamin - og mineraltilskud


28. SEPTEMBER 2015


Jeg tager flere tilskud af mineraler og vitaminer. Det er individuelt, hvad vi har brug for og hvornår, men en fast bestanddel, som jeg har taget i flere år for Colitis Ulcerosa er et vitamin/ mineral complex udviklet af lægen Even Marstrand. Even Marstrand havde selv Colitis Ulcerosa. Han lever ikke mere, men jeg talte med ham, da han levede. Dengang var han 93 og temmelig frisk.


Han havde, som de fleste med Colitis Ulcerosa stødt på påstanden eller selv oplevet at rygning dæmper symptomerne for Colitis. Da rygning jo på mange andre måder er sundhedsskadelige gik han i gang med at undersøge præcis hvilke stoffer i cigaretterne, som hjalp. Han udviklede derefter sit vitamin/mineralcomplex, som blandt andet indeholder c-vitamin, kobber og titan. Han anbefalede mig at tage 3 stk. om dagen og 4 multivitamintabletter af Nettos den billigste. Det havde han selv gjort i over 20 år.


Jeg konsulterede min egen læge, som bekræftede mig i at Even Marstrand kunne have fat i noget rigtig og at der ingen risiko var ved at tage 4 multivitaminer om dagen. Jeg anbefaler præparatet til alle med kronisk tarmbetændelse. Jeg er ikke helbredt af at tage disse tilskud – det er en mere kompleks problemstilling. I hvert fald i mit tilfælde. Men jeg synes, det er værd at prøve og ganske harmløst. Jeg tager i dag ingen medicin for Colitis og mit immunforsvar er stærkt. Så jeg fortsætter med at tage mine tilskud. Vil du vide mere om Even Marstrand vitamin/mineral complex, så kan du læse mere her.

316 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page