top of page
  • Forfatters billedeAllberte Sofia Dalgaard

Energi healing

Læste du med, da jeg skrev om bogen "Intelligente celler" af Bruce Lipton og fandt det interessant? Så læs med her.


Da Bruce Lipton for nylig - september 2019 - besøgte Danmark holdt han et kæmpe event for 1700 deltagere i København. I den anledning gav han også flere interviews og jeg er faldet over et, som jeg fandt oplysende. Sund-forskning har lavet en ny podcast, hvor der allerede ligger flere interessante indlæg - blandt andet et om magnesium :-) Jeg fandt podcasten, der hvor jeg normalt lytter til podcast - og den er ganske gratis.


Kort uddrag og mine tanker omkring podcasten.


Bruce Lipton fortæller, at 90% af al sygdom har forbindelse til stress. Vi er ikke et offer for vores DNA. Mennesker er så kraftfulde, at vi med vores bevidsthed kan ændre vores fysiske og psykiske tilstand.


En stor del af mit arbejde, som kropsterapeut består i at understøtte klientens reprogrammering af deres celler og DNA. Det foregår i et smukt samarbejde med mig, som fødselshjælper og kanal for healende energi. Vores DNA kan ændres, vi er ikke ofre, vi er mennesker og sjæle med en enorm kraft til at skabe - både det positive og det negative. Det giver os et kæmpe ansvar for vores eget liv - vi kan ikke længere skyde skylden på vores opvækst eller samfundet. Når det er sagt, så ligger der så mange gamle programmer på vores harddisk - også fra tidligere inkarnationer, at vi ikke bare lige kan ændre vores tilstand med en tryllestav. Vi kan starte med at tage det første skridt og så det næste og undervejs har vi brug for kærlig omsorg, støtte og nogen gange et heppekor. Du er ikke alene. Vi er alle sammen forbundne


ALT er energi, som Bruce Lipton udtrykker det. Energi, siger han, er den mest effektive vej til at heale din krop. Energi healing har ingen bivirkninger og har været brugt i årtusinder. Vi er forbundet til alting. Vores liv er ikke blot influeret af det, der sker inde i vores krop, men også i den verden, der omgiver os.

Alt er et samspil. Vores opgave, er at passe og pleje vores egen have. Give os selv og vores omgivelser masser af kærlighed og støtte. Gøde og pleje og give et blidt skub, når det behøves. Det du skaber. Det du sender ud, påvirker dine celler og dine omgivelser og det spreder sig som ringe i vandet - negative og positive. Du er så meget mere kraftfuld, end du aner.Healing og kærlig energi til dig

// Allberte Sofia Dalgaard, komplementær kropsterapeut

75 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page