top of page
  • Forfatters billedeAllberte Sofia Dalgaard

Er du særligt sensitiv?

Opdateret: 20. maj 2023

Sensitive mennesker blev tidligere beskrevet som mennesker med okkulte eller psykiske evner- i dag taler vi om særligt sensitive mennesker.


Sensitive mennesker har tendens til at være ekstra følsomme over for lys, lugte, lyde, stemninger, rod, sult, kulde og træk. De kommer nemt på overarbejde, da de reagerer kraftigere på sanseindtryk end gennemsnittet.


Indtil nu har forskere identificeret 3 hovedgrupper af sensitivitet.

Den kropslige

Den følelsesmæssige

Den mentale


Det er 3 forskellige måder, vi kan reagere på og mærke sensitiviteten. Jeg arbejder med alle 3 og har personlige erfaringer inden for alle felter.

Jeg scorer nemlig mega højt på sensitivitetsbarometeret :-)
Sensitive sider kan være yderst vanskelige at tackle – især i den første del af livet – og i sær hvis omgivelserne ikke er opmærksomme på disse udfordringer og ej heller har redskaberne til at hjælpe den sensitive.


Det kan give en stærk følelse af, at være udenfor flokken og være anderledes. De sensitive sider forsøges måske at pakkes væk – og man kan i hvert fald ikke se gaven. Det er kun en udfordring.


Med tiden kan man lære, at sensitiviteten er en gave. Det kan fx være psykiske evner og lettere adgang til intuitionen og dermed det indre navigationssystem i livet. Jo mere vi bliver bevidste om sensitiviteten i os selv og i andre, jo, bedre kan vi rumme disse sider af mennesket og dermed bringe dem i spil i samfundet og i relationerne – til gavn for os alle sammen.


Jeg har gjort det til min mission at hjælpe sensitive mennesker med at forstå, deres udfordringer, til at lære at passe på sig selv og ikke mindst at give dem redskaberne til at vende alt det bøvlede og udfordrende til de superkræfter, der bare venter på at blive pakket ud.


Superkræfterne kan fx være en stærk intuition, som kan udvikles til clairvoyante evner, en menneskelig løgnedetektor, Healerevner, den nye Einstein, pioner inden for dit felt, sandsigerske, stærk overlevelses - og regenerationsevne eller måske nutidens H.C.Andersen. Der ligger så mange fede egenskaber i de her sensitive aspekter, så megen visdom og healing, som verden har brug for.


Er du blevet nysgerrig på, om du har nogle særlige talenter, som du endnu ikke er bevidst om, så lad mig hjælpe dig.


Jeg bruger dit fødselshoroskop og den nyeste astrologiske forskning om sensitiviteten inklusiv de nye planeter Makemake, Eris og Haumea. Derudover bruger jeg som altid mine intuitive evner til at guide dig.


Har du ikke dit eksakte fødselstidspunkt, så kan det bestilles gratis hos https://www.rigsarkivet.dk/bestil-oplysninger/bestil-foedselstidspunkt/


Vær opmærksom på, at der er meget lang ventetid i disse år. Kan du ikke vente på det, så kontakt mig, så finder vi måske en løsning.


Sensitivitetstjekket indgår lige pt. som en del af mine normale behandlinger, så book din tid og skriv i kommentarfeltet dit fødselsdag, fødested og fødselstidspunkt.


BONUS

Du får en oversigt med hjem med dine sensitive sider.

ET PRAKTISK VÆRKTØJ med beskrivelse af din sensitive side

samt gode råd til

--> Hvordan du passer på dig selv

--> Hvad du skal træne og øve for at få åbnet for dine særlige talenter

--> Hvilket potentiale, der ligger i dine sensitive udfordringer


Sensitive kram Allberte Sofia Dalgaard137 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page